Gezi: Masumiyet Müzesi Gezisi
Danışman: Duygu Özdemir
Tarih: 5 Mart 2026 / Perşembe
Saat: 11.00 – 13.00
Ücret: 4.000 TL (bilet + KDV Dahil)

GEZİ İÇERİĞİ:

Nobel Edebiyat Ödüllü Orhan Pamuk’un çok sevilen ve Netflix’e uyarlanan romanı Masumiyet Müzesi izinde özel bir gezi.

5 Mart 2026’da programımıza önce Çukurcuma’daki Cuma Cafe’de başlıyoruz. Kahve eşliğinde romanı ele alacak; Kemal ve Füsun’un hikâyesi üzerinden aşk, hafıza ve nesneler arasındaki bağı konuşacağız. Metnin kurduğu İstanbul atmosferini ve Pamuk’un hatıraları nasıl bir anlatı mekânına dönüştürdüğünü birlikte değerlendireceğiz.

Ardından Masumiyet Müzesi’ne geçerek romanda karşımıza çıkan objeleri yerinde inceleyecek, kitapta okuduğumuz bölümlerle vitrindeki nesneler arasındaki ilişkiyi karşılaştıracağız.

Sayfalardan mekâna uzanan bu deneyim, Füsun ile Kemal’in aşkı üzerinden İstanbul’un belleğinde bir zaman yolculuğu sunuyor.

Detaylı bilgi ve kayıt için egitim@artkolik.net veya 0530 366 33 83 nolu telefondan bize ulaşabilirsiniz.