Perşembe, Haziran 8

İstanbul Meets London Sergisi 3. kez Londra’da Açılıyor

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Daha önce iki kez gerçekleştirilmiş ve büyük yankı uyandıran, Istanbul Meets London karma Türk sanatçıları sergisinin üçüncüsü 28 Kasım 2018 tarihinde Londra’da açılıyor.

Istanbul Meets London III‘İstanbul Meets London’ ünlü moda, sanat danışmanı ve organizatör Zeynep Ober liderliği ile bu kez Lifetime Learning Charity (Hayat Boyu Öğrenme Vakfı) işbirliğiyle gerçekleştiriliyor. Lifetime Learning Charity’nin merkezi olan Canary Wharf’da gerçekleşecek olan sergi, 28 Kasım’da özel bir açılışla kapılarını açacak.

İstanbul Meets London III sergisinde yer alan sanatçılar;
Ayşe Özlem Yüksel, Belgin Şahin, Nazan Kuşçu, Nerkiz Akçura, Saba Çağlar Güneyli, Seher Eyri Genç, Yasemin Sarı Bayer, Zehra Efe.  Sergiye katılan sanatçıların sergilenen resim ve heykel yapıtlarının yanı sıra, sadekâr sanatçısı Gülden Belen’in Selçuklu tasarımları da yer alacak.
28 Kasım açılışından sonra sergi 5 Aralık 2018 tarihine kadar (Cumartesi ve Pazar günleri hariç) halka açık olarak tüm sanatseverler tarafından ziyaret edilebilecek.
Paylaş